La tendència més recent a Espanya està en línia “de descompte”

Com passa sovint en els serveis que depenen de l’automatització, no paga gairebé res i gairebé no ofereix cap servei personal a canvi. Aquesta dinàmica és immediata immediatament a l’entrar a les oficines de ING Direct, per exemple: la majoria dels treballadors són joves i amb poca o cap educació específica de banc. El seu propòsit principal per al client es descriu amb més precisió com “Online IT Helper” que qualsevol altra cosa, que serveix per ajudar-vos a connectar-vos a Internet, i després us ajudarà a ajudar-vos. És el “Vueling” del món bancari: tot sembla barat i plastico perquè és així i els clients saben el que estan obtenint. Llavors, per què utilitzaries un banc en línia barat?

Préstecs barats segons la empresa piso de lujo barcelona
Obtenir un préstec d’un banc en línia pot ser complicat. Has de lluitar a través de diverses capes d’administració abans de poder parlar amb la persona cara a cara. No obstant això, si aconsegueixen completar aquesta ardua tasca, el préstec que obtindrà serà considerablement més barat que el que ofereixen els bancs espanyols tradicionals.

Xecs
Utilitzem ING Direct perquè cobren un màxim de € 60 per xec, i fins i tot obteniu una altra gratuïta per mes. Per contra, els bancs tradicionals poden cobrar entre 300 € i 3000 € per xec i se sap que són particularment cars per als no residents.

Transferències internacionals gratuïtes
ING Direct també té la gran avantatge d’oferir transferències internacionals de diners gratuïtes. Tenint en compte que un dels nostres clients es va cobrar fa poc de € 2000 per rebre diners de Dinamarca, la utilitat d’aquesta característica és evident i no es pot menysprear.

Gran servei telefònic
Si invoca ING Direct, obtindrà una resposta molt ràpida. Això és degut al fet que el personal no treballa principalment com a banquer: el seu paper només és ajudar els clients amb la dificultat que poguessin tenir. Com a tal, la persona de l’altra banda de la línia serà amigable i útil, en comptes d’intentar treure’l del telèfon perquè pugui tornar a una altra cosa.

BNK-3
Accions en línia del comerç minorista 2014-2016 (previsió)
Prova dels bancs
Hi ha 4 opcions de compte bancari en línia per als expatriats a Espanya: EVO Banco, ING Direct, OpenBank i Banco Mediolanum. Els vaig trucar i vaig investigar per conèixer el nivell d’atenció al client, les ubicacions d’oficines, el cost de les comprovacions bancàries, el cost de les transferències bancàries, els comptes dels no residents d’Espanya i el seu nivell d’anglès.

En primer lloc, una comparació entre els aspectes formals de cadascun dels bancs:

Pantalla de pantalla 2016-08-04 a 15.18.27
Les tarifes dels bancs en línia a Espanya es van comparar
En segon lloc, una comparació de la qualitat del servei al client:

Pantalla de pantalla 2016-08-04 a 10.17.25
Servei d’atenció al client espanyol dels bancs en línia en comparació
Per descomptat, el banc que haureu d’utilitzar depèn totalment del que vulgueu. Tanmateix, val la pena assenyalar que cap d’ells no inclou la possibilitat d’oferir comptes bancaris per als no residents d’Espanya, cosa que suposa una gran molèstia si considera utilitzar els seus serveis com a estranger. Molts bancs espanyols importants, especialment empreses internacionals com Santander i BBVA, ofereixen aquest servei, que és un punt important al seu favor.

centre: piso de lujo Barcelona