Les tendències Google

Visualitza les tendències Google disponible

Google és una de les companyies més importants del món sencer especialitzada en tots els serveis d’internet i algunes altres tecnologies ben importants. El seu principal producte i amb el qual ha estat majorment conegut és el del servei de motors cerca més gran de l’actualitat. Aquesta companyia gràcies a les infraestructures tecnològiques que compta té la capacitat de processar més de 1000 milions de recerques diàriament, fent-la veritablement un monstro. Any rere any ens porten innovacions i noves creacions de manera d’apropar l’usuari més i més als seus productor; avui et portem les tendències Google que porten per al mes de juliol i que no et pots perdre.

Mes a mes són moltíssimes les notícies d’interès i de diversos àmbits que Google vol mostrar als seus usuaris per aquests puguin estar al corrent del més nou que passa a la xarxa i de la qual cosa poden ser partícips inclosos.

Principalment aquestes tendències funcionen com una mena de rànquing de les pàgines web que millor posicionades, ja sigui pel seu contingut, per la utilització dels seus recursos o per la quantitat de trànsit que han obtingut en els últims 30 dies; raó per la qual Google mostra la importància dels llocs i les notícies que estan sent de major interès a l’hora de donar un clic.
Aquestes tendències estan dividides en dues parts per a conjugar i mostrar molt millor la informació; un parlar dels temes més ben posicionats en aquest principal cercador i l’altra categoria bàsicament mostra les consultes que tenen major freqüència i en funció d’això destaca si han augmentat respecte a l’anteriorment mostrat o si l’increment no ha estat tan substanciós.
Pel que fa als temes que més freqüència i tràfic tenen, per al mes de juliol les tendències Google indiquen que Facebook- Social nextworking service és la principal recerca amb un augment de 100, seguidament es troba YouTube amb el seu vídeo sharing Company amb un augment de 55 visites. A més es troben els temes Film- Mitjana gènere i Google – Technology company amb 30 cadascun.

I entre les consultes més destacades i que seran tendències segons el que Google estableix, es troben, Facebook, YouTube, free, Gmail, Hotmail, mp3, new i inclusivament el mateix google.
Visitant la pàgina de Google a la secció de Tendències pots observar totes les disponibles per temps determinat i com es mouen respecte a altres llocs o temes.

posicionamiento web barcelona