La llar és el lloc preferit de tot ésser humà, és aquell espai que genera el major confort i on s’aconsegueix trobar nivell de seguretat i tranquil·litat que no es poden obtenir en cap altre lloc al món. Tots volen tenir un habitatge que sigui somiada, plena de mobles espectaculars i amb un estil que marqui la diferència en relació amb qualsevol altre immoble. Per tant mantenir un habitatge bella i ben cuidada és molt important, decorar 1 Casa és una tasca que tots en algun moment hem d’assumir per poder tenir la llar que desitgem.

Per decorar i donar-li estil a una casa no cal ser un professional, cal recordar que la decoració és qüestió de gustos i cadascú està en la capacitat de posar el seu estil dins del seu immoble; l’única cosa que s’ha de és seguir certs trucs que ajudaran significativament a donar-li més classe a les idees que es vulguin materialitzar.

La majoria de les cases tenen espais bastant comuns, com la cuina, la sala i el menjador; en aquests espais cal focalitzar les idees, ja que són els d’ús diari i els que normalment són vistos per tots els que entren a la teva llar.

Si per exemple vols fer alguna renovació en el saló, tracta de comprar mobles que veritablement siguin diferents, que aportin un estil únic; si ets més tradicional, busca mobles clàssics que aportin elegància i tinguin caràcter. Si per contra ets més modern, fa servir punts de decoració impactants i únics en el seu estil.
Pots fer servir el reciclatge com una manera de modernitzar la teva decoració, de vegades l’objecte menys pensat es pot convertir en una obra mestra, només has de tenir una mica d’imaginació i creativitat per convertir un vell objecte en alguna cosa bastant nou i útil.

Per decorar 1 Casa t’has de posar al dia amb les noves tendències, sempre investiga sobre les actualitzacions en decoració i segons el teu estil genera els canvis més favorables per a la teva llar.
Tracta en el possible de col·locar detalls personals i que et generin records positius, que et facin més feliç, això farà que et sentis identificat i li donarà el toc diferent que vols obtenir amb el teu decoració.

Finalment crea sinergia en la forma en què ubiques els mobles en els diferents espais, si bé és cert que la simetria és important, avui dia les formes asimètriques també donen un bon toc als nostres espais.

obra nueva barcelona / pisos nuevos barcelona