Últimes tendències per decorar 1 loft

Claus per decorar 1 loft adequadament

Quan vam decidir tenir el nostre propi espai, la nostra primera meta és fer d’aquest espai una cosa única i de la qual cosa ens sentim completament orgulls i deixem veure que som una part important d’aquest lloc. Decorar 1 loft de forma fantàstica no sempre és una tasca complicada o que només poden fer professionals en l’àrea de disseny; sinó per contra són moltes les eines actuals que existeixen perquè cadascú pugui ser el seu propi dissenyador.

Són moltes les tècniques que poden usar-se per personalitzar un lloc, i que algunes increïblement són més senzilles del que es creu i generen resultats realment sorprenents. Quan el nostre apartament és petit de l’estil loft, volem donar-li a aquest un encant especial, que es diferencia dels altres apartaments d’aquest estil.
En primer lloc has de tenir en compte l’espai amb què comptes i la forma en que aquest espai està dividit, de manera que no deixis ni un detall passar i aprofitis al màxim el disponible. Quan es parla d’espais petits és important que sàpigues que el principal punt en què has de enfocar és en la il·luminació, recorda que mentre major llum puguis donar-li a l’espai més sensació d’amplitud tindràs.

Després de treballar amb la il·luminació, és important que li donis un toc diferent usant una bona paleta de colors que facin el contrast ideal al teu loft. Saber utilitzar una bona combinació de colors és una gran ajuda per decorar 1 loft, ja que realcessin la vista de l’espai immediatament.
Un altre punt a tenir en consideració quan de decoració d’apartaments es tracta d’escollir els mobles correctes. L’ideal és tenir mobles funcionals que siguin senzills d’adaptar a l’espai i que tinguin diferents formes d’usar, de manera que en mateix lloc tinguis diverses opcions, sobretot en llocs com la cuina i habitació.
A més a és essencial tenir objectes que facilitin l’emmagatzematge i que avui dia hi ha moltes eines molt còmodes ia més bastant boniques que donen una decoració molt bonica i que al final tenen dues funcions emmagatzemar i decorar.

El més important de tot procés de decoració és que no recarreguis l’habitació de molts objectes, no saturis teu espai ja que en lloc d’obtenir un bon resultat serà completament un desastre que segurament no serà tan agradable a la vista de tots i posteriorment et costarà molt més arreglar.

Pisos en Pedralbes /Pisos en Pedralbes barcelona